City pirates vs Bocholt

Onze pirates beginnen voorzichtig aan de eerste helft. Het gaat goed op en neer tegen Bocholt maar het zijn de piraten die mooi op voorsprong komen na een kleine 20 minuten. Lucky walst door de verdediging en werkt mooi af. Bocholt maakt echter gelijk na een snelle counter. Niet veel later komen ze op voorsprong via een heerlijke plaatsbal. Op een 10 minuten van halftime lopen ze uit tot 3-1 na een lichte penaltyfout. De tweede helft wordt nu op gang getrapt door Bocholt! Komaan Pirates! 💛💙

rust

De Pirates komen vurig uit de kleedkamer. Lucky lobt de bal op de paal maar een paar minuten later werkt Mokadem wel mooi in het doel met zijn eerste baltoets: 2-3. Een dodelijk effeciënt Bocholt zet echter al snel de eindscore op het bord: 2-5. Een hard verdict voor een goed voetballend City Pirates. Nu de koppen omhoog en uitkijken naar alweer een finale in de Beker van België!

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!