Beste Piraten, OPROEP!!

Het inzamelmoment voor de Piratenwinkel is vandaag van 18u – 21u in Merksem (secretariaat Jef Mermansstadion). Piratenwinkel?!Onze piratenwinkel is een winkel vol met leuke spullen en kledij maar om onze winkel te kunnen vullen hebben we jullie hulp nodig.De piratenwinkel is namelijk geen gewone winkel. Het zal een winkel worden vol met sportspullen die jullie al eens hebben gedragen en niet langer meer nodig hebben. Wanneer jullie jullie (City Pirates) kleren of materiaal komen binnen brengen, krijgen jullie per stuk een waarbon van €1 die je natuurlijk kunt spenderen in de winkel om iets nieuws te kopen. De kleding in de winkel zal verkocht worden aan zeer scherpe prijzen die beginnen vanaf 2 euro. Dit is niet het enigste wat we gaan aanbieden in de winkel, we gaan ook de trainingskleding van vorige seizoenen verkopen maar uiteraard tegen een lager prijs. Via deze weg wilt City Pirates zijn steentje bijdrage aan een betere en circulaire wereld en we hopen dat jullie volgen. De boodschap is duidelijk, breng jullie kleren binnen en steun ons in ons doel en als bonus krijgen jullie een waardebon. 😉Merksem Dinsdag 29/09 18u – 21u & Donderdag 01/10 18u – 21u

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!