Corona Update

Corona-update:
Positief nieuws: de resultaten die we deze week van spelers en trainers binnenkrijgen, zijn voorlopig allemaal negatief.
Omdat sporten in deze tijden belangrijk blijft, zullen we vanaf deze week bepaalde activiteiten terug opstarten. Dit natuurlijk zoals de maatregelen het voorschrijven.
Onze eerste ploeg en nationale reserven starten deze week en zullen deze maand contactloos en in groepen van maximaal 10 (inclusief trainer) trainen.
In de week van 10 augustus zullen onze IP ploegen heropstarten, en in de week van 17 augustus ook onze gewestelijke en onderbouw ploegen.
Om het aantal ploegen op hetzelfde moment te beperken, zal er minder getraind worden dan normaal.
De richtlijnen lezen jullie hieronder, we vragen aan iedereen om de maatregelen goed op te volgen zodat we samen Corona kunnen klein krijgen.
Kan een afbeelding zijn van de tekst 'CORONAMAATREGELEN Geen gebruik van de kleedkamers Geen ouders tijdens de training. Enkel bij onderbouw is er één ouder per speler toegelaten Mondmaskerplicht tot het intensief sporten start Ontsmetten van de handen voor en na de training Eigen gevulde drinkbus 1,5 meter ten alle tijde bewaren, dus geen contact in trainingsvormen Na de training wordt het materiaal ontsmet Voor JM: ingang aan hoofdingang, uitgang aan rode loop.'

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!