Bedankt Wendy en penelope

Deze week sloten Penelope en

Wendy

hun hoofdstuk bij City Pirates af. Twee toppers die gemist zullen worden in de club.

Penelope was gestart op Linkeroever, maar koos na een jaar voor het office management van de club. Wendy had reeds vele jaren als vrijwilliger op de teller, en besloot ook om voor de club te werken op vlak van office management.
We zijn enorm dankbaar voor wat ze voor ons, de club en de jongeren hebben betekend. Ze gaven zich 100% voor het project en ook al staan ze misschien minder in de spotlight, zonder hen zouden we niet staan waar we nu staan.
We wensen hen alle succes in hun verdere carrière en natuurlijk Once A Pirate, Always A Pirate! 💙💛

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!