Spencer en Della zijn hun krachtvoer gaan inkopen.

Spencer en Della zijn alvast hun krachtvoer gaan inkopen! Het blijven natuurlijk sportmannen en competitiebeesten. Ze willen ook een mooie tijd neerzetten. Kleine opfrissing: het is een tocht van 235km en ze beginnen maandag al om 5uur ‘s morgens. Hoe lang denk jij dat zij erover gaan doen? Laat het ons weten in comments!
Vergeet ook zeker niet nog eens op onze website te gaan kijken voor meer info! Ook kan je onderaan de webpagina nog steeds je bijdrage leveren! Bovenop het gelukzalig gevoel dat je mensen uit de nood helpt, maak je ook kans op een leuke prijs! Come on Pirates! 💛💙👊
(Geen paniek, de foto is getrokken voor de Coronacrisis!)
Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!