Onze helden!

Bedankt

District Merksem

voor de lange bal vanop de flank. Wij zijn in ons archief gedoken en hebben enkele van onze Merksemse legendes op een rijtje gezet. Helaas beschikken we niet over veel foto’s uit het verre verleden. Gelukkig voor ons beschikken we nog wel over supporters die er als de pinken bij waren om ons te helpen.

Allereerst Robert Stuer: De absolute goalgetter van toen nog Olse Merksem. Hij werd topscoorder van de club in vier opeenvolgende jaren (van 1965 tot 1969) met respectievelijk 15, 26, 18 en 22 goals. In totaal was hij goed voor zo’n 109 goals!
Verder stuiten we op Stanny Willems, de caps koning van onze ploeg. Hij stond maar liefst 444 keer tussen de lijnen voor zijn Merksemse Ploeg.
Dan het spitsen trio waar elke club nu van kan dromen: Adriaan Sips, Walter Adel en Jef Mermans. Samen goed voor meer dan 80 goals. Alweer hebben we geen accurate cijfers, maar deze keer wel een foto van de held naar wie later ook het stadion vernoemd is.
Iets dichter bij het heden dan: De tweelingbroers Mike en Tom Van Camp. Ze vervoegden onze ranken voor het meerendeel van vorig decennium (2000-2010). Samen goed voor een 300 caps.
We zouden City Pirates niet zijn als we ook niet de kaart van de jeugd zouden trekken! Mohamed El Jattari doorliep heel onze jeugdwerking en kwam bij de eerste ploeg in 2011. Sindsdien verzamelde hij ruim 150 caps!
Heb jij thuis nog foto’s uit de oude doos die je graag wilt delen? Stuur ze ons zeker door of deel ze op je profiel en tag ons!

We zouden graag nog meer levende legendes uit alles uithoeken van Belgiรซ willen leren kennen. Daarom schilderen we alvast de bal perfect richting

KFC. Zwarte Leeuw

,

K. Berchem Sport

en

Represent BX

.

๐Ÿ’›๐Ÿ’™ ONCE A PIRATE, ALWAYS A PIRATE ๐Ÿ’™๐Ÿ’›

ps.: Met dank aan Linda Rusbach en

Raymond Lermusiaux

voor de nodige info!

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!