Eerste Ploeg

City Pirates verliest op het veld van Heur-Tongeren

De verplaatsing naar Heur-Tongeren zou niet eenvoudig worden. Heur-Tongeren is net als City Pirates vorig seizoen gedegradeerd uit de tweede amateurklasse en was net als de Pirates goed gestart met een gedeelde tweede plaats en een 10 op 15.

Ibricic scoorde na 10 minuten reeds de 1-0 voor Tongeren. City Pirates zocht de gelijkmaker, maar vond die niet. Van Den Bogerd raakte de lat met een afstandsschot, Fall kopte de bal bij een hoekschop op de lat en een penalty in de tweede helft werd gemist. Een kwartier voor het eind verdubbelde Perez de voorsprong, kort daarna scoorde Tans de 3-0.

De Piraten hadden kansen, maar maakten die niet af. Echter mochten we ook meer gecreëerd hebben.

Zaterdag spelen we thuis om 20u tegen Helson

PIRATEN OP POST

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*