Merksem

Nationale Reserven boeken thuiswinst

 Nationale Reserven : Thuiswinst !!

Vanavond waren we de gastheer voor de kleurgenoten uit Wommelgem , Ternesse . We nemen een blitzstart  , na vier minuten noteren we al de 1 – 0 . Alex stuurt Boro het straatje in , die de doelman te grazen neemt . Ternesse spartelt wat tegen en na twintig minuten scoren ze de gelijkmaker . 1 – 1 . De betere mogelijkheden blijven voor ons maar we gaat met die gelijke stand wel de rust in .

De tweede helft starten we even fel als de eerste , na vijf minuten besluit Jens op de doelman . Eén minuutje later treft hij de dwarsligger en nog eens twee minuten later lukt het dan wel wanneer hij profiteert van slecht uitverdedigen van Ternesse . 2 – 1 .Toch blijft het wachten tot een kwartier voor tijd om onze voorsprong verder uit te diepen . Alex pikt ook zijn doelpuntje mee .3 – 1 . Enkele minuten voor het eindsignaal zetten we de kers op de taart na een fraaie aanval die begint bij Alex . Sefiani bedient vervolgens Jens die zijn tweede van de avond scoort . Einduitslag 4 – 1 .Verdiende zege in een uiterst sportieve wedstrijd .

City Pirates :

Nick Geentjes, Alex Moreira , Jens Muyshondt , Boro Misovic ( 78’Steve Oliveira ) ,Klacson Soares ( 46’Yerai Politt) , Brent Mantels , Mohamed Sefiani  , Gregory Punt ( 70’Vince De Rycke)  , Marouane El Khatabi , Kenzau Masangu , Marko Misovic ( 70 ‘ Senne Vanmarcke)

Leo

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*