Dames boeken knappe overwinning!

Onze dames boekten gisteren een knappe 4-3 overwinning tegen nummer 4 Bevel FC.

Zaina El Kordy opende de score meteen. Na 2 minuten stonden onze Pirates 1-0 voor. Bevel draaide het nog volledig om tijdens de eerste helft Van Eccelpoel en Geens zorgden voor een 1-2 ruststand.

Onze dames gingen in de 2de helft op zoek naar de gelijkmaker en die kwam er ook via Hafsa El Achkar. Lang konden we die niet vasthouden want nog geen 10 minuten later zorgde Bevel voor de 2-3 via Stevens vanop de stip. Hajamariama Jallo scoorde een kwartier voor tijd de gelijkmaker: 3-3. Een gelijkspel tegen nr 4 was sowieso al mooi, maar Zaina El Kordy zorgde voor het orgelpunt door in het absolute slot de 4-3 te maken. Een knappe overwinning van onze dames die hun 11de plaats verzekeren.

Zondag een dubbel wedstrijden City Pirates A spelentegen KVC Lille om 15:00

en City Pirates B spelen tegen FC Turk ook om 15:00

error: Content is protected !!