Drie verliespartijen

Het was een weinig succesvol speelweekend voor onze eerste ploegen.

City Pirates A verloor met 3-0 bij nummer 4 in het klassement KVC Houtvenne. Onze Pirates bleven lange tijd gelijke tred houden en gingen gaan rusten met 0-0. Uiteindelijk waren het de wisselspelers van Houtvenne die het verschil maakten in de 2de helft. Allegria opende de score in minuut 66, Electeur verdubbelde de score in minuut 78 en Allegria scoorde zijn 2de 5 minuten voor tijd.

Volgende week nemen we het op tegen Wezel Sport tijdens de PIRATENPARADE

City Pirates B nam het op tegen nr 3 Boechoutse. Het werd uiteindelijk 0-2 voor Boechoutse. Haimoud nam de 2 doelpunten voor zijn rekening, 1 net voor rust, en 1 kort na rust. Zo blijven onze Piraten op plaats 12.

Onze damesploeg speelde een verdienstelijke wedstrijd tegen Noorse, maar de ploeg uit Kapellen was efficiënter. Bij rust was het 1-3. Na rust kwamen onze Dames dichterbij, maar uiteindelijk werd het nog 3-6.

error: Content is protected !!