Dames winnen, City Pirates A & B verliest

SC Mechelen B was met een 2-0 voorsprong gaan rusten via Cool (5′) en een strafschop van Pans (20′). In de tweede helft draaide City Pirates het in een kwartier helemaal om! Hafsa El achkar zorgde voor de aansluitingstreffer (48′) en Kardal Aya voor de gelijkmaker (52′). Toen Britt Van Dooren 5 minuten later de 2-3 maakte, en Hafsa El Achkar in minuut 59 de 2-4 was de remontada een feit!

City Pirates A en B verloren gisterenavond hun wedstrijden.

Na de knappe overwinning tegen KV Mechelen B gingen we op bezoek bij Diegem Sport. De Pirates wilden doorgaan op hun positief elan na de winterstop, maar botsten op Diegem. Deflem scoorde halverwege de eerste helft de 1-0. 5 minuten later verdubbelde Sulejmani de voorsprong. 2-0 werd ook de ruststand. In de tweede helft ging City Pirates op zoek naar de aansluitingstreffer, maar een kwartier voor het einde zorgde Jarque voor de 3-0 eindstand.

City Pirates B ging op bezoek bij partnerclub Tor Deurne Pirates B. Na 10 minuten scoorde Achalhi vanop de stip: 1-0 voor Tor. Bachir Fall zorgde snel voor de gelijkmaker in minuut 12. 1-1 werd ook de ruststand. 5 minuten na de rust zorgde Quinten Onya al voor een opdoffer bij City Pirates door snel de 2-1 te maken. Die voorsprong werd ook verdubbeld door El-Quraishi (63′), en door de 2de van Onya (70′). 4-1. Sahr Conteh scoorde de 4-2 vijf minuten later, en Karim Khajjou van Tor pakte meteen daarna rood. Met 10 man slaagde Tor erin zijn voorsprong te verdedigen

error: Content is protected !!