Verlies op KV Mechelen B

City Pirates verloor met 4-2 op het veld van Jong KV Mechelen B.
City Pirates kwam na 10 minuten op een 0-2 voorsprong via Seraaj El Mokadem en Lucky Omeruo. Asante scoorde na het openingskwartier de aansluitingstreffer. 1-2 werd ook de ruststand. City Pirates streed voor de drie punten, maar in het slot kwartier ging Mechelen nog op en over de Piraten. Özdemir, Yeboah en Asante zorgden in minuut 77, 81 en 90 voor de 4-2 eindstand.

City Pirates B verloor met 1-2 van FC Warriors. Alle doelpunten vielen in de 2de helft. Ahmed zorgde voor de 0-1, Bousfia verdubbelde tot 0-2 en Lukoki Boy scoorde in minuut 88 de aansluitingstreffer, maar verder kwamen de Piraten niet.

De wedstrijd van onze dames werd uitgesteld.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!