0-4 verlies

City Pirates verloor met zware 0-4 cijfers van Tongeren SK.

Na het zure last minute verlies met 4-3 van Wezel wou City Pirates de eerste punten thuis halen. City Pirates begon met Cloodts, Cloetens, Van Cauwenberg, Van Den Bogerd, El Mokadem S., Van Hove, Borges, El Mokadem Y., Ernst, Medelinskas en Doncos.

Na 18 minuten kwam Tongeren op een 0-1 voorsprong via Jungschleger. Tot overmaat van ramp werd Ernst op het halfuur overdreven hard onderuit getackeld, en moest hij het veld verlaten. De scheidsrechter bestrafte met geel. De 0-1 werd ook de ruststand.

Van Hove bleef in de kleedkamer en werd gewisseld voor Sakande. City Pirates zocht de geljkmaker, maar na nog geen 10 minuten in de tweede helft scoorde Cheprassov de 0-2. Toen Tongeren in minuut 68 vanop de stip via Dupain, en in minuut 72 ook nog scoorde via Cilt was het kalf helemaal verdronken.

We starten de competitie met 0 op 6. Volgend weekend voetballen we niet. De wedstrijd tegen Racing Mechelen werd uitgesteld naar woensdag 13 september.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!