Steun Marokko

Marokko werd getroffen door een zware aardbeving. Het menselijk leed is enorm. 

We willen daarom graag een actie op zetten. Steun Marokko door zaterdag 16 september iets te kopen op 1 van onze Marokkostandjes of door eten/snoep/hapjes/gebakjes/msemmen te doneren ter verkoop tussen 9 en 11u. De opbrengst gaat integraal naar de slachtoffers van de aardbeving. Dit kan op onze verschillende locaties: 

– Merksem/Bouckenborgh: Oude Barreellei 7, 2170 Merksem. 

– LInkeroever: Charles De Costerlaan 50, 2050 LInkeroever

– Luchtbal: Generaal Simondslaan 3, 2030 Luchtbal

– Dam: Slachthuislaan 44, 2060 Dam

Kan je er niet bij zijn, maar doneer je graag financieel? Dat kan door te storten op onze rekening: BE58 0017 9868 8679 met als mededeling “Marokko”. Vanaf 40 euro krijg je een fiscaal attest waardoor je 45% van het geschonken bedrag terug krijgt, stuur hiervoor een mail naar contact@citypirates.be . De donaties worden vervolgens doorgestort. 

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!