Thanks Bayer!

City Pirates zou niet bestaan zonder onze partners. We stellen ze graag aan jullie voor!

Bayer is een bedrijf in de levenswetenschappen met een geschiedenis van meer dan 150 jaar en kerncompetenties op het gebied van gezondheidszorg en landbouw. Bayer ontwikkelt innovatieve producten zoals geneesmiddelen, vitamines, gewasbeschermingsmiddelen en zaden, die bijdragen bij aan het vinden van oplossingen voor enkele van de grootste uitdagingen van deze tijd. Een groeiende wereldbevolking vraagt bijvoorbeeld om voldoende voedsel terwijl de vergrijzing betekent dat we verbeterde medische zorg nodig hebben. Bayer is door middel van een fabriek met bijna 700 werknemers in de Antwerpse haven verbonden met de stad.

De missie en visie van City Pirates passen bij Bayer’s overtuiging dat sport een belangrijke bijdrage kan leveren aan de gezondheid, sociale ontwikkeling en het plezier van jongeren.

Bedankt Bayer!

Heb je interesse om zelf partner te worden? Contacteer ons via michiel.devisschere@citypirates.be

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!