10 JAAR

Dames en heren, jongens en meisjes, maak je klaar voor de ultieme strijd op het voetbalveld! De legendarische Lindaboys zijn terug in actie en strijden om de prestigieuze Lindacup!

Op 26 mei om 20.00 uur zal het Jef Mermansstadion bruisen van sfeer als onze voormalige voetbalsterren samenkomen voor deze epische wedstrijd.

Maar dat is nog niet alles! De derde helft is net zo belangrijk als de eerste twee, want de Lindaboys weten hoe ze net zo hard kunnen feesten als dat ze spelen. Sluit je bij ons aan voor de festiviteiten na de wedstrijd die de energie de hele nacht hoog zullen houden.

Dus verzamel je vrienden, breng je teamgeest en kom de Lindaboys aanmoedigen terwijl ze strijden voor de overwinning. Het is een avond dat je niet snel zult vergeten! We zien jullie graag op 26 mei in het Jef Mermansstadion!

error: Content is protected !!