1-5!

We kwamen deze week tot akkoord met Spencer Verbiest voor komend seizoen! Het inspireerde onze spelers tijdens de derby op en tegen Berchem Sport.

City Pirates startte goed tegen Berchem. Na 12 minuten stonden we op 0-1 via Emanoel Borges die in 2 tijden voorbij de doelman geraakte. Een voorsprong die verdubbeld werd door Ernst in de twintigste minuut: 0-2!

In de tweede helft startte Berchem Sport furieus. Er kwamen gevaarlijke voorzetten, en bij één van die voorzetten kon De Kuyffer scoren: 1-2. Voor zij die in een nieuwe comeback verhaal vreesden, werd de angst gelukkig snel weggehaald door El Mokadem. Hij maakt er enkele minuten later 1-3 van. Met nog een halfuur te spelen zag kapitein Van Den Bogerd zijn moment gekomen. Met een knal van op afstand scoorde hij de 1-4 . Invaller Ibou zorgde in de slotminuten voor de 1-5!

Met de driepunter blijven we voorlaatste in het klassement, maar komen we op een punt van Lebbeke en 2 punten van SK Pepingen Halle en Turnhout. Die eerste twee ploegen spelen vandaag nog.

Volgende week zaterdag spelen we thuis tegen Bocholt.