OKAN sport- en speelzomer

Tijdens de zomermaanden juli en augustus organiseerde onze OKAN – werking een sport-en speelaanbod voor anderstalige nieuwkomers. Met maar liefst 45 inschrijvingen was dit weer een groot succes. De Nederlandse taalvaardigheden werden versterkt door middel van sport-en spelactiviteiten. De jongeren werden ondergedompeld in workshops boksen, digitale wolven: leren coderen/programmeren, bosspel, quizjes en allerlei parcours. Daarnaast gingen ze elke week zwemmen, bowlen of deden ze aan basket-en voetbal. Als afsluiter van het aanbod ging de groep naar Walibi voor een onvergetelijke dag.

Grote dank ook aan onze begeleiders: Alfa, Lucas, Oussama, Hanat, Hassan, Faissal en Gio! 💙💛

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!