Van Haesendonck naar Westerlo!

Kevin Van Haesendonck wordt assistent en dus prof bij Westerlo!

Met wat treurnis, maar vooral ook trots melden we dat onze T1 de overgang maakt naar eerste klasse! Hij versterkt de technische staf van Westerlo. Van Haesendonck was 3 seizoenen aan het roer bij City Pirates. Het seizoen 19-20 eindigden we in derde amateur op de 2de plaats. Corona zorgde toen voor een vervroegd einde, maar de promotie was binnen. Het seizoen 20-21 was reeds na 4 speeldagen voorbij. Vorig seizoen leidde hij onze Pirates naar een knappe 7de plaats in 2de amateurklasse.

Als club zijn we trots om te zien hoe we voor zowel spelers als trainers een springplank kunnen zijn.

We wensen Kevin alle succes toe in het geel-blauw van Westerlo!

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!