The Young Pirates

THE YOUNG PIRATES 💙💛

Dat City Pirates nog meer wil inzetten op doorstroming is geen geheim …The Young Pirates wordt vanaf nu de naam om onze talenten en beloften te benoemen. De grootste talenten -18 spelen allen samen in de U19 reeks , de beloften in de reserve reeks van 2e Amateur. Deze groepen zullen beiden individuele begeleiding krijgen in samenwerking met Athlete ID. Ze zullen regelmatig samen trainen waardoor linie en compartiment training mogelijk wordt. Om dit te leiden hebben we toppers nodig. Jongens met een hart voor de club, ervaring en mentaliteit. Potentiële toptrainers dus …Stefan Delalieux trainde onze talenten al en zal dit volgend jaar blijven doen. We zijn heel blij en trots te mogen aankondigen dat hij nauw gaat samenwerken met Spencer Verbiest die onze beloften zal gaan trainen.

Welkom terug Spencer 💙💛

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!