Reserven verliezen zwaar

Nationale reserven : Overdreven cijfers!!

Het duurde wel even voor iedereen op Houtvenne was aangekomen . Ja , we hadden te maken met verkeersperikelen maar ook was er slecht afgesproken om ter plaatse te geraken . Zonder een ” echte” doelman moesten we de wedstrijd aanvatten . Jandilan had in een ver verleden al eens tussen de palen gestaan en nam dan maar letterlijk de handschoenen aan . Een taak die hij ondanks de zware cijfers meer dan behoorlijk heeft gedaan. Tot de 25ste minuut houden beide ploegen mekaar in evenwicht al heeft de thuisploeg daar geregeld fouten voor nodig , die er soms serieus over zijn . Heel fysiek voetbal en daar hebben we nog steeds moeite mee en wel in die mate dat we aan de rust 

op een 2 – 0 achterstand staan . 

Bij het begin van de tweede helft gaat het iets beter en komen aan enkele kansen . Maar bij de eerste mogelijkheid vergroot Houtvenne de voorsprong naar 3 – 0 . Dat heeft tot gevolg dat de moed ons in de schoenen zinkt en dat we ons naar de slachtbank laten leiden , uiteindelijk wordt het weer 6 – 0 . Was Houtvenne dan zoveel beter , nee maar de thuisploeg heeft wel heel de wedstrijd inzet getoond . Dat kan van ons niet gezegd worden .

City Pirates : Jorn De Coster , Tibo Aerts , Paulin Mbala , Fathi Mokhtari(55’Mohammed Bensallam) , Merghim Behxheti , Jandilan Balop , Amin Charif (60′ Dante Fröberg) ,Musa Kamara , Levi Ryckaert , Nathan Piedfort (60′ Aziz Kamara ), Benton De Maeyer 

Leo

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Laatste Nieuwtjes

Volgende Wedstrijd

Speeldag 30

Speeldag 30

Speeldag 30

CITY PIRATES VS SC EENDRACHT AALST Zondag 1 Mei om 15:00u te JEF MERMANSSTADION

 

Hou dit in de gaten

Op zaterdag 26 maart is het eindelijk zover: de Piratenparade 2022. Na uitstel wegens Corona …

En we zijn live! FC United City Pirates, de zesdelige reeks over City Pirates, staat …

Zaterdagavond werd onze U21 gewestelijke speler Redouan slachtoffer van zinloos geweld. We hopen dat hij …

Met een 1-5 nederlaag tegen Eendracht Aalst zit het seizoen van onze eerste ploeg erop. …

Klassement eerste ploeg

#PloegMPTN
1Hoogstraten VV2354
2K Lyra-Lierse Berlaar2347
3S.C. Eendracht Aalst2342
4BELISIA BILZEN SV A2341
5R. Cappellen F.C.2337
6K. BOCHOLTER V.V. A2336
7K Londerzeel SK A2334
8SC City Pirates Antwerpen A2331
9K Diegem Sport2329
10KSK TONGEREN A2327
11K. BERCHEM SPORT 2004 A2326
12SP. HASSELT A2325
13RC HADES KIEWIT HASSELT A2324
14S.K. PEPINGEN-HALLE A2320
15K Olympia SC Wijgmaal A2320
16K.V.C. Houtvenne2315

onze partners