Reserven verliezen zwaar

Nationale reserven : Overdreven cijfers!!

Het duurde wel even voor iedereen op Houtvenne was aangekomen . Ja , we hadden te maken met verkeersperikelen maar ook was er slecht afgesproken om ter plaatse te geraken . Zonder een ” echte” doelman moesten we de wedstrijd aanvatten . Jandilan had in een ver verleden al eens tussen de palen gestaan en nam dan maar letterlijk de handschoenen aan . Een taak die hij ondanks de zware cijfers meer dan behoorlijk heeft gedaan. Tot de 25ste minuut houden beide ploegen mekaar in evenwicht al heeft de thuisploeg daar geregeld fouten voor nodig , die er soms serieus over zijn . Heel fysiek voetbal en daar hebben we nog steeds moeite mee en wel in die mate dat we aan de rust 

op een 2 – 0 achterstand staan . 

Bij het begin van de tweede helft gaat het iets beter en komen aan enkele kansen . Maar bij de eerste mogelijkheid vergroot Houtvenne de voorsprong naar 3 – 0 . Dat heeft tot gevolg dat de moed ons in de schoenen zinkt en dat we ons naar de slachtbank laten leiden , uiteindelijk wordt het weer 6 – 0 . Was Houtvenne dan zoveel beter , nee maar de thuisploeg heeft wel heel de wedstrijd inzet getoond . Dat kan van ons niet gezegd worden .

City Pirates : Jorn De Coster , Tibo Aerts , Paulin Mbala , Fathi Mokhtari(55’Mohammed Bensallam) , Merghim Behxheti , Jandilan Balop , Amin Charif (60′ Dante Fröberg) ,Musa Kamara , Levi Ryckaert , Nathan Piedfort (60′ Aziz Kamara ), Benton De Maeyer 

Leo

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!