Nationale Reserven vergeten kansen af te maken

Voor de tweede week op rij , op verplaatsing . Betekom was onze bestemming , en het dient gezegd prachtige accomodatie hebben ze daar , alleen het weer zat wat tegen . Het begin is redelijk evenwichtig maar naarmate de eerste helft vordert worden we beter . Dat vertaalt zich in enkele mogelijkheden tot scoren maar echt efficiënt zijn we niet voor doel . De thuisploeg is ook niet echt gevaarlijk , dus duiken we de rust in met een 0 – 0 .

De tweede helft is nauwelijks vijf minuten bezig en de thuisploeg komt enigzins gevleid op voorsprong . 1 – 0. De reactie laat niet lang op zich wachten , bij onze volgende aanval komen we bijna langszij maar Danilio zijn poging strandt op de paal. Aan inzet en aanvalsdrang ontbreekt het niet . Betekom komt er af en toe stevig uit en zelfs zodanig dat ze op twintig minuten van het einde op 2 – 0 komen. Werk aan de winkel dus!! Dat gebeurt ook , Yassin maakt er vijf minuten later 2 – 1 van.De paal staat nog een keer in de weg om gelijk te komen en tot overmaat van ramp bij een foute beoordeling achteraan komt Betekom op een 3 – 1 voorsprong . Er resten ons nog vijf minuten , op één minuut van het einde maakt Mathias er nog 3 – 2 van . Hier had veel meer in gezeten maar scoren blijft , o zo moeilijk . Volgende vrijdag zijn we gastheer voor Tempo Overijse .

City Pirates : Zeno Engelborghs, Mohamed Loukili ,Levi Ryckaert (68’Yaro Vandenberghe) , Jorn De Coster , Benton De Maeyer , j Van Der Jonckheyd  ,Tibo Aerts , Amin Charif (68’Erwin Miguel), Musa Kamara , Danilio Alia (55′ Yassin Abdelmaki) Fathi Mokhtari (75′ Mathias Keuppens)

Leo

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!

Laatste Nieuwtjes

Volgende Wedstrijd

City Pirates

Speeldag 17

Speeldag 17

Diegem Sport VS City Pirates Zaterdag 29 Januari om 15:00u te Gemeent, Sportstadion/Terrein 1

Hou dit in de gaten

We kregen nog positief nieuws in deze eindejaarsperiode! De City Pirates Foundation werd erkend! We …

Club NXT versterkt partnership met City Pirates Al vier seizoenen lang organiseert Club NXT trainingssessies en talentdagen op …

Op zondag 16 januari zijn wij met een aantal piraten van Merksem naar het Fort …

Na een langere winterstop dan normaal wegens Corona nemen onze Pirates het komende zaterdag op …

Klassement eerste ploeg

#PloegMPTN
1Hoogstraten VV1638
2K Lyra-Lierse Berlaar1533
3S.C. Eendracht Aalst1630
4BELISIA BILZEN SV A1628
5K Londerzeel SK A1628
6K. BOCHOLTER V.V. A1623
7R. Cappellen F.C.1523
8SP. HASSELT A1621
9SC City Pirates Antwerpen A1620
10K Diegem Sport1620
11K Olympia SC Wijgmaal A1619
12K. BERCHEM SPORT 2004 A1617
13KSK TONGEREN A1617
14RC HADES KIEWIT HASSELT A1617
15S.K. PEPINGEN-HALLE A1611
16K.V.C. Houtvenne169

onze partners