Nationale Reserven vergeten kansen af te maken

Voor de tweede week op rij , op verplaatsing . Betekom was onze bestemming , en het dient gezegd prachtige accomodatie hebben ze daar , alleen het weer zat wat tegen . Het begin is redelijk evenwichtig maar naarmate de eerste helft vordert worden we beter . Dat vertaalt zich in enkele mogelijkheden tot scoren maar echt efficiënt zijn we niet voor doel . De thuisploeg is ook niet echt gevaarlijk , dus duiken we de rust in met een 0 – 0 .

De tweede helft is nauwelijks vijf minuten bezig en de thuisploeg komt enigzins gevleid op voorsprong . 1 – 0. De reactie laat niet lang op zich wachten , bij onze volgende aanval komen we bijna langszij maar Danilio zijn poging strandt op de paal. Aan inzet en aanvalsdrang ontbreekt het niet . Betekom komt er af en toe stevig uit en zelfs zodanig dat ze op twintig minuten van het einde op 2 – 0 komen. Werk aan de winkel dus!! Dat gebeurt ook , Yassin maakt er vijf minuten later 2 – 1 van.De paal staat nog een keer in de weg om gelijk te komen en tot overmaat van ramp bij een foute beoordeling achteraan komt Betekom op een 3 – 1 voorsprong . Er resten ons nog vijf minuten , op één minuut van het einde maakt Mathias er nog 3 – 2 van . Hier had veel meer in gezeten maar scoren blijft , o zo moeilijk . Volgende vrijdag zijn we gastheer voor Tempo Overijse .

City Pirates : Zeno Engelborghs, Mohamed Loukili ,Levi Ryckaert (68’Yaro Vandenberghe) , Jorn De Coster , Benton De Maeyer , j Van Der Jonckheyd  ,Tibo Aerts , Amin Charif (68’Erwin Miguel), Musa Kamara , Danilio Alia (55′ Yassin Abdelmaki) Fathi Mokhtari (75′ Mathias Keuppens)

Leo

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!