Nationale reserven verliezen van Houtvenne

Nationale reserven : Thuisnederlaag !!

Hoe slecht kan een wedstrijd beginnen ? Heel slecht . Onze bezoekers , Houtvenne mogen aftrappen en trappen meteen op doel , Yens wordt verrast en we beginnen de wedstrijd met een 0 – 1 achterstand . Er rest ons nog veel tijd om daar verandering in te brengen . Sefiani wordt diep gestuurd , de bezoekende doelman komt uit en begaat handspel buiten het strafschopgebied . De scheidsrechter is onverbiddellijk , rood !! De daarop volgende vrije trap wordt binnen getrapt door Keith . 1 – 1 . We zijn nauwelijks vijf minuten bezig . Met een man meer situatie hebben we een licht overwicht en op het half uur begint Kenneth aan een actie die hij succesvol afrondt . 2 – 1 . Houtvenne probeert toch mee te voetballen en op vijf minuten voor de rust komen ze op gelijke hoogte . 2 – 2. Als je denkt nu kan er niks meer bij in de eerste helft …… Toch wel , Kenneth krijgt zijn tweede gele kaart en we gaan verder met tien tegen tien .

We krijgen in het begin van de tweede helft een gelijkopgaande partij , beide partijen scheppen kansen . Het verschil is dat Houtvenne die wel afmaakt , in de 65ste minuut komen ze op een 2 – 3 voorsprong . De kansen die we nadien nog krijgen worden de nek omgewrongen . Houtvenne maakt het verschil nog groter nadat ze een penalty omzetten na voorafgaand handspel . 2 – 4 is de einduitslag , we zijn dus nog steeds op zoek naar onze eerste overwinning . Laten we optimist blijven , misschien volgende vrijdag op het veld van Berlaar – Heikant , aftrap om 20.30 uur .

City Pirates : Yens Verheyen , Mohamed Loukili ( 83′ Mergim Behxethi ), Levi Ryckaert , Jolan Truyzelaere , Jorn De Coster , Amin Charif (73′ Marouane Ajouaou ), Keith Groeneveld (69′ Jay Van Der Jonckheyd ), Hicham Aïssa , Kenneth Ugoh , Fathi Mokthari ( 73′ Renzo Bosmans) , Mohamed Sefiani

Leo

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!