Nationale reserven verliezen van Houtvenne

Nationale reserven : Thuisnederlaag !!

Hoe slecht kan een wedstrijd beginnen ? Heel slecht . Onze bezoekers , Houtvenne mogen aftrappen en trappen meteen op doel , Yens wordt verrast en we beginnen de wedstrijd met een 0 – 1 achterstand . Er rest ons nog veel tijd om daar verandering in te brengen . Sefiani wordt diep gestuurd , de bezoekende doelman komt uit en begaat handspel buiten het strafschopgebied . De scheidsrechter is onverbiddellijk , rood !! De daarop volgende vrije trap wordt binnen getrapt door Keith . 1 – 1 . We zijn nauwelijks vijf minuten bezig . Met een man meer situatie hebben we een licht overwicht en op het half uur begint Kenneth aan een actie die hij succesvol afrondt . 2 – 1 . Houtvenne probeert toch mee te voetballen en op vijf minuten voor de rust komen ze op gelijke hoogte . 2 – 2. Als je denkt nu kan er niks meer bij in de eerste helft …… Toch wel , Kenneth krijgt zijn tweede gele kaart en we gaan verder met tien tegen tien .

We krijgen in het begin van de tweede helft een gelijkopgaande partij , beide partijen scheppen kansen . Het verschil is dat Houtvenne die wel afmaakt , in de 65ste minuut komen ze op een 2 – 3 voorsprong . De kansen die we nadien nog krijgen worden de nek omgewrongen . Houtvenne maakt het verschil nog groter nadat ze een penalty omzetten na voorafgaand handspel . 2 – 4 is de einduitslag , we zijn dus nog steeds op zoek naar onze eerste overwinning . Laten we optimist blijven , misschien volgende vrijdag op het veld van Berlaar – Heikant , aftrap om 20.30 uur .

City Pirates : Yens Verheyen , Mohamed Loukili ( 83′ Mergim Behxethi ), Levi Ryckaert , Jolan Truyzelaere , Jorn De Coster , Amin Charif (73′ Marouane Ajouaou ), Keith Groeneveld (69′ Jay Van Der Jonckheyd ), Hicham Aïssa , Kenneth Ugoh , Fathi Mokthari ( 73′ Renzo Bosmans) , Mohamed Sefiani

Leo

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Laatste Nieuwtjes

Volgende Wedstrijd

Speeldag 30

Speeldag 30

Speeldag 30

CITY PIRATES VS SC EENDRACHT AALST Zondag 1 Mei om 15:00u te JEF MERMANSSTADION

 

Hou dit in de gaten

Op zaterdag 26 maart is het eindelijk zover: de Piratenparade 2022. Na uitstel wegens Corona …

En we zijn live! FC United City Pirates, de zesdelige reeks over City Pirates, staat …

Op vrijdagavond 17 juni gaat het Piratentornooi door te Jef Mermansstadion. Schrijf je in voor …

Onze recreatieve damesploeg zoekt nog wat extra speelsters. Ze trainen 1 keer in de week …

Klassement eerste ploeg

#PloegMPTN
1Hoogstraten VV2354
2K Lyra-Lierse Berlaar2347
3S.C. Eendracht Aalst2342
4BELISIA BILZEN SV A2341
5R. Cappellen F.C.2337
6K. BOCHOLTER V.V. A2336
7K Londerzeel SK A2334
8SC City Pirates Antwerpen A2331
9K Diegem Sport2329
10KSK TONGEREN A2327
11K. BERCHEM SPORT 2004 A2326
12SP. HASSELT A2325
13RC HADES KIEWIT HASSELT A2324
14S.K. PEPINGEN-HALLE A2320
15K Olympia SC Wijgmaal A2320
16K.V.C. Houtvenne2315

onze partners