Nationale reserven boeken eerste overwinning

Nationale reserven : Eerste overwinning !!

Op bezoek bij Berlaar-Heikant , daar lagen misschien wel mogelijkheden om ons tot hiertoe slap competitiebegin weg te spelen . In de allereerste minuten proberen ze ons te verrassen maar we staan goed georganiseerd . Stilaan groeit het besef in onze groep dat er hier iets wel te rapen valt . Nagenoeg de volledige eerste helft speelt zich af op de helft van Berlaar . Nu nog dit overwicht verzilveren in doelpunten . We proberen het met afstandsschoten of infiltraties maar de thuisdoelman weet voorlopig raad met onze pogingen . In de 22ste minuut is het dan toch prijs , Fathi zet voor vanop rechts en Loukili staat op de juiste plaats . 0 – 1. We hebben nog meer mogelijkheden maar ze afmaken is er voorlopig niet bij . De thuisploeg beperkt zich tot verdedigen en lange ballen te versturen maar onze verdediging staat pal .

Met dezelfde inzet beginnen we aan de tweede helft , na enkele minuten strandt al een poging van Jorn op de paal .Yens , onze keeper beleeft een heel rustige avond . Met nog een klein kwartier op de klok maakt Keith er 0 – 2 van . Nog iets later steken we de mooiste aanval van de avond in mekaar , en Jorn trapt nu wel raak . 0 – 3. Deze cijfers staan voor onze eerste overwinning . Onze volgende wedstrijd , vrijdag thuis tegen Racing Mechelen . 

City Pirates : Yens Verheyen , Mohamed Loukili , Levi Ryckaert , Jorn De Coster , Amin Charif,Keith Groeneveld, Hicham Aïssa, Fathi Mokthari ( 44′ Mergim Behxethi-62’Jandilan Balop) Benton De Maeyer (46′ Marouane Ajouaou), Gabriel Karjodikromo(75′ Jay Van Der Jonckheyd), Paulin Mbala

Leo

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!