Nationale reserven boeken eerste overwinning

Nationale reserven : Eerste overwinning !!

Op bezoek bij Berlaar-Heikant , daar lagen misschien wel mogelijkheden om ons tot hiertoe slap competitiebegin weg te spelen . In de allereerste minuten proberen ze ons te verrassen maar we staan goed georganiseerd . Stilaan groeit het besef in onze groep dat er hier iets wel te rapen valt . Nagenoeg de volledige eerste helft speelt zich af op de helft van Berlaar . Nu nog dit overwicht verzilveren in doelpunten . We proberen het met afstandsschoten of infiltraties maar de thuisdoelman weet voorlopig raad met onze pogingen . In de 22ste minuut is het dan toch prijs , Fathi zet voor vanop rechts en Loukili staat op de juiste plaats . 0 – 1. We hebben nog meer mogelijkheden maar ze afmaken is er voorlopig niet bij . De thuisploeg beperkt zich tot verdedigen en lange ballen te versturen maar onze verdediging staat pal .

Met dezelfde inzet beginnen we aan de tweede helft , na enkele minuten strandt al een poging van Jorn op de paal .Yens , onze keeper beleeft een heel rustige avond . Met nog een klein kwartier op de klok maakt Keith er 0 – 2 van . Nog iets later steken we de mooiste aanval van de avond in mekaar , en Jorn trapt nu wel raak . 0 – 3. Deze cijfers staan voor onze eerste overwinning . Onze volgende wedstrijd , vrijdag thuis tegen Racing Mechelen . 

City Pirates : Yens Verheyen , Mohamed Loukili , Levi Ryckaert , Jorn De Coster , Amin Charif,Keith Groeneveld, Hicham Aïssa, Fathi Mokthari ( 44′ Mergim Behxethi-62’Jandilan Balop) Benton De Maeyer (46′ Marouane Ajouaou), Gabriel Karjodikromo(75′ Jay Van Der Jonckheyd), Paulin Mbala

Leo

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Laatste Nieuwtjes

Volgende Wedstrijd

Speeldag 30

Speeldag 30

Speeldag 30

CITY PIRATES VS SC EENDRACHT AALST Zondag 1 Mei om 15:00u te JEF MERMANSSTADION

 

Hou dit in de gaten

Op zaterdag 26 maart is het eindelijk zover: de Piratenparade 2022. Na uitstel wegens Corona …

En we zijn live! FC United City Pirates, de zesdelige reeks over City Pirates, staat …

Op vrijdagavond 17 juni gaat het Piratentornooi door te Jef Mermansstadion. Schrijf je in voor …

Onze recreatieve damesploeg zoekt nog wat extra speelsters. Ze trainen 1 keer in de week …

Klassement eerste ploeg

#PloegMPTN
1Hoogstraten VV2354
2K Lyra-Lierse Berlaar2347
3S.C. Eendracht Aalst2342
4BELISIA BILZEN SV A2341
5R. Cappellen F.C.2337
6K. BOCHOLTER V.V. A2336
7K Londerzeel SK A2334
8SC City Pirates Antwerpen A2331
9K Diegem Sport2329
10KSK TONGEREN A2327
11K. BERCHEM SPORT 2004 A2326
12SP. HASSELT A2325
13RC HADES KIEWIT HASSELT A2324
14S.K. PEPINGEN-HALLE A2320
15K Olympia SC Wijgmaal A2320
16K.V.C. Houtvenne2315

onze partners