2-4 verlies

Voor de wedstrijd stond Turnhout op de voorlaatste plaats op 4 punten van City Pirates. De Piraten wisten dus wat te doen.

Er zat veel tempo in de wedstrijd. De eerste grote kans was voor Turnhout. Cloodts redde knap met de voet. Een paar minuten later maakte Borges de 1-0 voor City Pirates (minuut 19). Tien minuten later kreeg Turnhout terug een grote kans, maar die werd overgetrapt. City Pirates profiteerde en maakte via Omeruo er 2-0 van. City Pirates wou met een dubbele voorsprong gaan rusten, maar in het slot kreeg Turnhout een strafschop: Thoms Wils scoorde de aansluitingstreffer: 2-1.

Diezelfde Thomas Wils scoorde 10 minuten na rust de gelijkmaker op corner: 2-2. Alles te herdoen voor City Pirates. Een kwartier later scoorde Akram Tourki vanop afstand de 2-3. De Piraten zochten de gelijkmaker, maar in het absolute slot maakte Jef Coeckelbergs er nog 2-4 van.

Met de nederlaag komt Turnhout op 1 punt van City Pirates. De Piraten hebben nog een wedstrijd te goed: komende woensdag thuis tegen Tongeren.

error: Content is protected !!