Vandeputte Safety

Vandeputte is een familiebedrijf met meer dan 70 jaar aan ervaring in veiligheid en welzijn op het werk. Iets teruggeven aan de maatschappij, dat is maatschappelijk verantwoord ondernemen voor Vandeputte. Samen met collega’s die hun talenten kunnen inzetten in hun job willen we veiligheid en welzijn naar de wereld brengen. Een visie die ook bij City Pirates centraal staat ; investeren in jongeren met oog op een stabiele en evenwichtige toekomst.

Gewoon maar geld geven is té gemakkelijk: wij willen de wereld een veiligere plek maken en steunen graag organisaties die hier mee achter staan.

 

Als je als bedrijf morgen nog wil ondernemen dan moet je gewoon op een duurzame manier werken. En natuurlijk zijn we daar nog niet, maar het gaat om de ontwikkeling. Daarom willen wij als familiebedrijf stap voor stap en op een duurzame manier City Pirates ondersteunen in hun missie. Een mooi initiatief dat met de juiste waarde en normen kinderen niet alleen ondersteunt maar hen op een recreatieve manier via voetbal een sociaal platform aanbiedt. Een veilige plek voor jongeren is een basis naar een veiligere wereld.

 

“Duurzaamheid is een reis. En deze is belangrijker dan de bestemming”.~ Dirk Vandeputte, CEO