SDM-Valorum

SDM-Valorum begeleidt ondernemers in de verschillende stadia van hun ondernemerschap. We zijn gespecialiseerd in aankoop- en verkoopbemiddeling. Voor ondernemers die hun privévermogen nu al veilig willen stellen, hebben we een unieke oplossing in de markt gezet, “het Smart-Deal concept”. Ondernemers die hun bedrijf willen verkopen, of toch al een deel van hun vermogen willen veiligstellen, begeleiden we volledig op maat.

We zijn gelokaliseerd in Antwerpen en kennen dus ook de sociale problematiek waarop City Pirates een antwoord tracht te bieden. Uit sociale bewogenheid wensten we dit project te steunen zodat zij de jongeren verder volledig op maat kunnen begeleiden.

 

SDM-VALORUM begeleidt ondernemers in de verschillende stadia van hun ondernemerschap. SDM is gespecialiseerd in aankoop- en verkoopbemiddeling van bedrijven.

Het ‘Smart deal concept’ werd door SDM Advisory ontwikkeld om ondernemers te helpen hun vermogen in evenwicht te brengen. Gemiddeld betekent de waarde van een onderneming 80 % van het familiekapitaal, deze niet logische verhouding is ronduit ongezond. Via het Smart-Deal-Concept realiseren we de transitie van een risicovolle Ondernemer naar een Ondernemer-Investeerder met een degelijk gespreide portefeuille, zonder  evenwel zijn ondernemerschap te ondermijnen.

 

Uit sociale bewogenheid wenst SDM-Valorum het project van de City Pirates blijvend te ondersteunen. Als Antwerpse onderneming begrijpen we als geen ander de sociale problematiek waarop antwoord dient geboden te worden.

‘it’s not all about money!’