SD Worx

SD Worx steunt City Pirates: “Een investering in de toekomst”

SD Worx ondersteunt City Pirates financieel, en dat doet de toonaangevende hr-speler niet zomaar. “We investeren in de werkgevers en medewerkers van morgen.”

SD Worx: “Investeren in City Pirates is investeren in de toekomst”

SD Worx biedt wereldwijd diensten op het gebied van payroll, hr, juridische ondersteuning, training, automatisering, consultancy en outsourcing. En dat levert indrukwekkende cijfers op: vandaag vertrouwen meer dan 65.000 grote en kleine ondernemingen op zijn decennialange ervaring. De organisatie kan daarvoor rekenen op 4.150 medewerkers, actief in 10 landen.

Centraal in de visie staat het proactief inspelen op brede maatschappelijke uitdagingen. Ook de steun aan City Pirates kadert daarin. “Zo dragen we namelijk actief bij aan de ontwikkeling van de talenten en skills van jongeren”, vertelt Anne-Marie Cootjans, Chief Corporate Services Officer bij SD Worx. “En zij vormen de medewerkers en werkgevers van morgen. Hen vandaag ruggensteunen, komt op termijn de Belgische economie ten goede.”

Maar SD Worx kijkt verder dan de zakelijke return. Anne-Marie Cootjans: “Mede dankzij onze steun bereikt City Pirates niet alleen meer dan 1.000 jongeren, maar ook hun directe omgeving. De maatschappelijke impact is kortom overweldigend. We zijn we dan ook bijzonder trots dat we dit unieke initiatief ondersteunen.”