Privacy Policy City Pirates

Privacy Policy City Pirates

  1. Wie is de verantwoordelijke van de verwerking van persoonsgegevens binnen City Pirates?

Verantwoordelijke van de verwerking van persoonsgegevens

Koninklijke Sporting Club City Pirates
Terlindenhofstraat 211, B-2170 Merksem
Ondernemingsnummer:  0406.471.570

privacy@citypirates.be

 

  1. Waarom verzamelt City Pirates persoonsgegevens?

Als voetbalclub enerzijds verzamelt het de persoonsgegevens die nodig zijn om de goede werking van de club te verzekeren. Onder die werkingsdaden valt onder andere:

  • Het volgens de regels van de KBVB inschrijven en verzekeren van spelers
  • Persoonsgegevens bijhouden via E-Kickoff en Socceronline
  • Het communiceren over trainingen, wedstrijden, tornooien en andere sport gerelateerde activiteiten

Anderzijds biedt City Pirates meer dan voetbal aan. Om onze sociale werking te kunnen realiseren verzamelen wij daarvoor de nodige persoonsgegevens.

Daarnaast zullen voor communicatiedoeleinden ook foto’s en video’s worden verzameld.

 

  1. Welke persoonsgegevens verwerkt City Pirates ?

Naam, geboortedatum en –plaats, contactgegevens, nationaliteit, geslacht, identiteitskaart (eID) of vreemdelingenkaart, bewijs van inschrijving in wachtregister of vreemdelingenregister, tewerkstellingsvergunning, rijkregisternummer (voor leden Voetbal Vlaanderen), discipline, club, team, wettelijke vertegenwoordiger (voor kinderen), gezinssamenstelling (voor buitenlandse kinderen tussen 10 en 18 jaar).

Bijkomend in het kader van de sociale werking: schoolgegevens, etnische afkomst, religieuze overtuiging, socio-emotionele toestand van spelers/gezin, socio-economische toestand van spelers/gezin en transportmogelijkheden…  Het gaat hier om gegevens die verkregen werden tijdens onder andere huisbezoeken, gesprekken met spelers… Dit met het oog op een gezonde geest in een gezond lichaam.

Daarnaast ook foto’s en video’s.

 

  1. Welke persoonsgegevens geven we door, aan wie en waarom?

Binnen de organisatie van City Pirates hebben enkel die bevoegde personen toegang tot bepaalde gegevens die ze nodig hebben om hun desbetreffende functie te kunnen uitoefenen. We waken erover dat de vertrouwelijkheid en de veiligheid hierbij wordt gegarandeerd.

Persoonsgegevens worden niet wegens commerciële doeleinden doorgegeven aan derden.

De gegevens kunnen wel worden doorgegeven aan derden in het kader van de goede werking. Hierbij gaat het onder andere over het delen van gegevens met scholen, met sociale organisaties en in het kader van deelname aan tornooien, workshops en evenementen, waarbij die gegevens noodzakelijk zijn. Zo wordt bijvoorbeeld bij de inschrijving voor een tornooi de namen en de geboortedata van de deelnemende spelers gevraagd.

Foto’s en video’s kunnen worden gepubliceerd via de communicatiemiddelen van City Pirates. Als communicatiemiddelen gebruiken we onder andere de website, sociale media (Facebook, Instagram, Twitter, Flickr…), presentatiedossiers, presentaties….

 

  1. Hoelang bewaren we uw persoonsgegevens?

City Pirates bewaart uw gegevens conform de regelgeving opgelegd door de KBVB en de Belgische rechtstaat. Indien u de club verlaat, heeft u het recht om voor het verstrijken van die termijn uw gegevens te laten verwijderen (het recht  om ‘vergeten te worden’). Daarvoor dient u een uitdrukkelijk verzoek te sturen aan privacy@citypirates.be .

 

  1. Wat zijn uw privacy-rechten en hoe kan u ze uitoefenen?

U kan zich richten tot privacy@citypirates.be om uw onderstaande rechten uit te oefenen.

  • Recht op inzage van uw persoonsgegevens
  • Recht om foute gegevens te laten corrigeren
  • Recht om ‘vergeten te worden’ / gegevens te laten verwijderen.

Voor meer informatie over deze rechten kan u terecht op onze website: www.citypirates.be/privacy-policy

 

  1. Hoe kan u City Pirates contacteren?

Voor meer informatie over dit privacybeleid of voor klachten in verband met de verwerking van uw persoonsgegevens, kan u contact opnemen met de club via privacy@citypirates.be

 

  1. Wie is de toezichthoudende autoriteit?

De gegevensbeschermingsautoriteit is het CBPL. U kunt hier ook terecht voor een escalatie van uw klacht.

Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer
Drukpersstraat 35, 1000 Brussel
+32 (0)2 274 48 00
commission@privacycommission.be
www.privacycommission.be

 

  1. Aanpassingen van het privacybeleid

City Pirates kan dit privacybeleid van tijd tot tijd wijzigen. City Pirates nodigt u dan ook uit steeds de laatste versie van dit beleid te raadplegen op onze website www.citypirates.be/privacy-policy . Indien er alsdan wijzigingen door U zouden worden vastgesteld waarmee U niet akkoord gaat dan dient U binnen korte termijn klacht te doen. Zoniet zult U beschouwd worden de wijzigingen te aanvaarden.

Laatste Nieuwtjes

Volgende Wedstrijd

City Pirates Antwerpen

Speeldag 13

Speeldag 13

Olympia Wijgmaal VS City Pirates om 15:00u Pastoor Bellonstraat 29, 3018 Wijgmaal

Hou dit in de gaten

Zaterdag 4 december 2021 om 20:00u Diner van 17:30 tot 19:00

City Pirates verloor met 1-2 thuis tegen Sporting Hasselt. Sporting Hasselt kreeg al na 7 …

Zaterdag 4 december 2021 om 20:00u Diner van 17:30 tot 19:00

Voor de verandering , voetbal op zaterdagmiddag voor de nationale reserven . Op bezoek bij …

Klassement eerste ploeg

#PloegMPTN
1Hoogstraten VV1229
2K Lyra-Lierse Berlaar1229
3K Londerzeel SK A1221
4S.C. Eendracht Aalst1220
5K. BOCHOLTER V.V. A1220
6BELISIA BILZEN SV A1219
7K Olympia SC Wijgmaal A1216
10RC HADES KIEWIT HASSELT A1216
11R. Cappellen F.C.1214
8SC City Pirates Antwerpen A1214
12SP. HASSELT A1214
9K Diegem Sport1214
13S.K. PEPINGEN-HALLE A1210
14K. BERCHEM SPORT 2004 A1210
15KSK TONGEREN A1210
16K.V.C. Houtvenne129

onze partners