Frisomat

Charisma en een krachtige visie – dat sterken we graag

 

“Michel Pradolini is een enorm charismatische man,” bekrachtigt Guy Somers, stichter van de Frisomat Groep. “Toen ik hem ontmoette als bezieler van City Pirates raakte ik meteen gecharmeerd door zijn doel met de ploeg.” City Pirates ademt immers veel meer dan voetbal alleen.

Niet alleen bouwde Pradolini de club uit met hart en ziel. City Pirates staat vandaag sterk door de waarden die ze uitdraagt. Met aandacht voor diversiteit, via onderling respect en met sociaal engagement als drijfveer biedt haar werking Antwerpse kinderen en jongeren via voetbal een kans op een stabiele en evenwichtige toekomst.

“Die visie staat als een huis,” erkent Somers. “En dat is herkenbaar. Ook de Frisomat Groep leunt op een sterke basis die ons als uniek onderscheidt. We bouwen op vertrouwen, gaan verantwoordelijkheid niet uit de weg, zijn transparant en gericht op vooruitgang,” vat hij samen.

“Maar, verschil in waarden of niet,” gaat Somers verder, “betrouwbare partners in het uitbouwen van duurzame relaties zijn we allebei.” Hetzij City Pirates met de Antwerpse jeugd, hetzij wij met onze klanten. “En wie weet, misschien groeien er door ons partnership met City Pirates wel ‘stadspiraten’ door tot in onze Frisomat familie. We zouden hen alvast even warm onthalen als City Pirates ons als sponsor heeft verwelkomd,” besluit Somers.

Frisomat, in 1978 opgericht door Guy Somers, ontwerpt, produceert en monteert (tijdelijke) gebouwen in koudgevormd staal voor de industrie, land- en tuinbouw en sport en vrije tijd. Dochteronderneming Hahbo, sinds 1994 vanuit Wijnegem binnen de Frisomat Groep actief, speelt als modulair houtbouwer in op (tijdelijke) plaatstekorten in het onderwijs, bij bedrijven, sport- en jeugdclubs en/of vakantie- en recreatieparken. Dochter Interloods, sinds 2013 onderdeel van de Groep, is specialist in de verkoop en verhuur van (tijdelijke) werfgebouwen en de renovatie van stalen industriegebouwen.