EPMC

“U weet wat u aan ons hebt!”

U weet wat u wilt op de markt van het bedrijfsmatig vastgoed. U wilt (ver)kopen of (ver)huren. En mogelijk bent u ook op zoek naar professioneel advies. Maar wat u vooral zoekt is een partner waarop u kan bouwen. U maakt graag duidelijke afspraken vooraf, u wil beroep doen op een team van ervaren en gespecialiseerde professionals en u wil vertrouwen geven aan mensen die dit verdienen. Want u verwacht vastgoedconsultants die gedreven zijn en die zich echt inzetten voor uw zaak. Bovendien houdt u van samenwerken in onderling overleg en met respect voor elkaar en voor een gegeven woord. Als u samenwerkt met EPMC, dan weet u wat u kan verwachten, want EPMC biedt duidelijkheid  en transparantie. Want EPMC staat voor sterke waarden die dagelijks de drijfveer zijn van al onze medewerkers.

PROFESSIONALITEIT

 EPMC garandeert u degelijkheid, beroepsernst en kwaliteit. Ons vertrekpunt is steeds een grondige marktkennis en vooral een goede kennis van u, onze klant. Uw situatie, uw wensen en uw noden staan steeds centraal. Degelijkheid betekent ook dat onze makelaars BIV erkend zijn en als één van de weinige vastgoedbedrijven in België is EPMC “regulated by RICS” (Royal Institute of Chartered Surveyors) en beantwoorden we dus aan de hoogste internationale standaarden. Voor ons is dit alles geen dode letter. Wij investeren in permanente scholing en opleiding, want enkel zo kunnen wij garanties bieden voor een optimale dienstverlening op lange termijn. We hebben maar één doel: een maximale dienstverlening die gekenmerkt wordt door kwaliteit en grondigheid. “ Wij willen voor u de beste zijn!” De beste voor bedrijfsmatig vastgoed In Antwerpen.

 

ENGAGEMENT

Resultaten boeken zit in het DNA van EPMC. Onze consultants zetten door en blijven op zoek gaan naar oplossingen, in complete transparantie en in een open communicatie met u.

“Deze persoon wil voor mijn pand of voor mijn resultaat werken.”  Dat is het gevoel dat u als klant dient te hebben. Ook wanneer het doel niet makkelijk te bereiken is of succes langer uitblijft dan we beiden zouden willen, we blijven er steeds in geloven en blijven ervoor gaan. Opgeven is nooit een optie. Want consultants van EPMC werken met de spirit van een ondernemer, net als u.

 

ETHIEK

Voor ons zijn menselijk contact, eerlijkheid en betrouwbaarheid nog belangrijker dan een contract. Want u wenst zaken te doen in volledig vertrouwen. Vertrouwen dat wij ook geven aan onze medewerkers. De kracht van EPMC schuilt in de vlakke structuur waarin overleg primeert en waar een goed evenwicht is tussen werk en privé. Werkplezier en beroepsernst gaan bij EPMC hand in hand. Dat voelt u!

Ten slotte tonen we ook respect voor onze omgeving en voor de maatschappij. Wij willen als bedrijf iets betekenen voor de wijk Luchtbal, voor Merksem en voor Antwerpen. Niet iedereen krijgt in het leven evenveel kansen. Solidariteit en aandacht kunnen voor velen een immens verschil betekenen. Daarom steunt EPMC wijkinitiatieven en sociale projecten.

 

EPMC is bijzonder fier als jarenlange partner van City Pirates en medeorganisator van de Hippo en Donkey Fundraise ten voordele van oa City Pirates.

Klanten, medewerkers en onze omgeving staan er nooit alleen voor. We zeggen graag:

“We gaan dat samen doen.”  “Alone we can do so little together we can do so much”.

En we doen dit ook.

Frank Valkeneers MRE FRICS

CEO