Sociaal

Krokusvakantie: stage, digitale wolven, kerngroep, dans

Ook in deze Coronaperiode blijven we zeer actief voor en achter de schermen.
Door de Coronamaatregelen dienen we onze jeugdwerk vaak anders in te vullen, maar Coronaproof konden volgende zaken wel doorgaan deze vakantie:

Drugpreventie

Maandag werd een presentatie over drugs gegeven aan een selectie jongeren van de reserven/U21 Linkeroever. Door Corona dienen we nog in kleine groepen te werken. De jongeren vonden het zeer interessant en stelden heel wat vragen. De presentatie zal herhaald worden op Linkeroever en op de andere sites.

Krokusstage

Van maandag tot vrijdag genieten kinderen tussen 6 en 12 jaar van de voetbalstage te City Pirates Merksem. Door het slechte weer in de eerste dagen werd er zowel in de zaal als op het veld getraind. Bedankt aan Linda, Junior, Amine & Gio voor de begeleiding!

Digitale Wolven

Vorige week waren de Digitale Wolven al neergestreken in onze lounge. Toen waren het de Piraten van Dam die leerden coderen. Deze week werd er verder gewerkt met jonge Piraten van Luchtbal en Dam. Ze kregen workshops coderen en robotica.

Kerngroep

Elke week zitten we per locatie samen met jonge Piraten die hun zeg willen doen over de club. Ze kunnen thema’s aanbrengen, en er wordt een uitwisseling voorbereid. De kerngroep van jongeren van elke locatie kwam ook deze week samen. Ze hadden het onder meer over het kledijpakket, communicatie…

Dans

In onze dansstudio River Side Studio gaf Jonathan Laret dansworkshop.

 

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*