Sociaal

Prijs van de Gelijkheid 2020

City Pirates kreeg tijdens het Festival van de Gelijkheid de Prijs van de Gelijkheid 2020.

Een mooie erkenning. De Prijs van de Gelijkheid gaat jaarlijks naar mensen of organisaties die iets wezenlijks veranderen in hun buurt of in het publieke debat. Curieus wil deze mensen, die een felle strijd voeren voor meer solidariteit en gelijkheid, in de kijker zetten. Het vormt een prijs die veel meer is dan de bekroning van iemands verdiensten, maar vooral een aanvuring van aanstekelijk engagement. De voorbije jaren kregen Reinhilde Decleir (2015), Ish Ait Hamou (2016), Mohamed El Bachiri (2017), Palestinian Circus School (2018) en Saskia Van Nieuwenhove (2019) de eer. Zij vormden ook de jury en kozen unaniem voor City Pirates.

We wensen Curieus en iedereen die ons project steunt en vormt te bedanken voor deze mooie erkenning.

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*