Eerste ploegen

rupel boom vs city pirates

De vijfde ronde is het eindpunt van City Pirates in de Croky Cup. Het begon perfect met de 1-0 van Dominique Ernst. Een knappe knal die via de lat binnenging. City Pirates kon echter niet lang profiteren van de voorsprong. Schrauwen die voor de rest een sterke partij keepte, duwde een bal niet ver genoeg weg en de rebound ging binnen 1-1. In de tweede helft zagen we weinig kansen, maar het was Boom die het laken naar zich toe trok. Een eerste schot werd afgeblokt, maar de spits kreeg de bal terug in de voeten en scoorde de 1-2. Kort nadien stond Boom met 10 man, maar onze Pirates geraakten er niet meer door. We wensen Rupel Boom alle succes in de volgende ronde en bedanken de supporters die zich goed aan de Coronamaatregelen hebben gehouden

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*