Merksem

Nationale reserven : Ruime zege !!

Voor onze derde speeldag kregen we Londerzeel op bezoek . Die gasten hadden er duidelijk zin in en drukken ons in de aanvangsfase op onze eigen helft . Na een tiental minuten luwt hun aanvalslust . We steken nu ook onze neus aan het venster met twee mogelijkheden voor Renzo , helaas zonder succes . Het tempo waarmee Londerzeel uitpakte in het wedstrijdbegin kunnen ze niet aanhouden en we komen beter in de match en dat vertaalt zich ook in doelpunten . In de 25ste minuut leggen we een corner terug tot buiten de zestien en Alex zorgt met een knap afstandsschot voor de 1 – 0 . Twee minuten later hetzelfde scenario en de 2 – 0 staat op het bord . We krijgen er niet genoeg van , drie minuten later , Renzo wordt diep gestuurd en legt af tot bij Benton en de 3 – 0 is een feit .Naar het einde van de eerste helft probeert Londerzeel nog wat maar 3 – 0 is de ruststand .

 

Na drie minuten in de tweede helft , inworp van Musa naar Kenneth en die schiet uit een scherpe hoek staalhard in het dak van het doel . 4 – 0 . We hebben de wedstrijd onder controle , toch komt Londerzeel nog tot enkele kansen . Met nog twintig minuten op de klok wordt Loukili onderuit gehaald in het strafschopgebied . Alex maakt zijn derde van de avond op penalty . 5 – 0 . Onze roodblauwe bezoekers hangen nu helemaal in de touwen maar op twee minuten van het einde wordt het toch 5 – 1. Weer een knappe prestatie van ons beloftenteam . Volgende vrijdag gaan we op bezoek bij Wolvertem .

 

City Pirates : Kevin Delbaen , Benton De Maeyer , Musa Kamara , Bram Maes (75′ Amin Charif) , Mohamed Loukili , Alex Moreira , Kenneth Ugoh (57′ Ilias Bachar) , Yerai Politt , Jay Van Der Jonckheyd , Tibo Aerts (70′ Nathan Piedfort) , Renzo Bosmans (65′ Jason Punt )

 

Leo

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*