Eerste Ploeg

City Pirates 2-5 Bocholt

City Pirates verliest met 2-5 van Bocholt.

Onze pirates begonnen voorzichtig aan de eerste helft. Het ging goed op en neer tegen Bocholt en het waren de piraten die mooi op voorsprong kwamen na een kleine 20 minuten. Lucky walste door de verdediging en werkte mooi af. Bocholt maakte echter snel gelijk na een snelle counter. Niet veel later kwamen ze op voorsprong via een heerlijke plaatbal. Op een 10 minuten van halftime liepen ze zelfs uit tot 1-3 na een lichte penaltyfout. We gingen rusten met 1-3.
De Piraten kwamen vurig uit de kleedkamer. Lucky lobte de bal op de paal maar een paar minuten later werkte Mokadem wel mooi in het doel met zijn eerste baltoets: 2-3. Een dodelijk effeciënt Bocholt zet echter al snel de eindscore op het bord: 2-5. Een hard verdict voor een goed voetballend City Pirates.
Nu de koppen omhoog en uitkijken naar alweer een finale in de Beker van België! Zaterdag spelen we thuis tegen Rupel Boom.

***

Zaterdag speelt City Pirates thuis tegen Bocholter VV. Op de derde speeldag verloor City Pirates met 1-2 van Diegem Sport. De vierde speeldag (uit op Aalst) werd uitgesteld wegens Corona. Bocholt begon de competitie met een 4 op 6.

De wedstrijd is om 20u.

Registreren kan je hier:  Klik hier: Registratieplicht Je krijgt vervolgens een bevestiging via mail die je aan de ingang kan laten zien.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*