Merksem

Nationale reserven : Gelijkspel !!

Door de wind , door de regen was er voorspeld en dat was het ook . We begonnen met wind in de rug en na een vijftal minuten gaat Alex vanop afstand zijn kans maar de thuisdoelman gaat goed plat . Het aanvalsspel van Berlaar Heikant is eerder stereotiep , verre uittrap naar grote spits en dan zien we wel wat het wordt . Laat ons het er maar bijhouden dat het weer er voor iets tussen zat . Ze komen op voorsprong na niet te doortastend verdedigen . 1 – 0. We proberen hier iets aan te doen maar de laatste pass komt niet echt aan . Met deze stand gaan we rusten .

 

De tweede helft begint zowaar nog natter , “Odette” gaat hevig te keer . Als dat nog niet erg genoeg is komen we na vijf minuten op een dubbele achterstand . 2 – 0 . Het komt er nu voor onze jonge bende op aan om weerbaarheid te tonen . Dat doen ze ook , in de 55ste minuut scoren we de aansluitingstreffer . Kenneth haalt de achterlijn en zijn voorzet wordt aan de twede paal binnen gewerkt door Musa . 2 – 1 . Dit smaakt naar meer en we drukken door . We zijn nu de betere ploeg en in de 78ste minuut komen we gelijk .Benton stuurt Kenneth diep en de 2 – 2 is een feit . Nog is het niet gedaan , op vijf minuten van het einde zet Fathi ons op voorsprong met een harde knal . 2 – 3 . De kopjes erbij houden en aftellen naar het einde . Als we al ruim zes minuten in blessuretijd zitten krijgt Berlaar nog een kans , al dan niet met een buitenspelgeurtje , en ze scoren de gelijkmaker . 3 – 3. Dat is zuur , maar onze jonge gasten hebben weerbaarheid getoond na een dubbele achterstand . Volgende vrijdag spelen we thuis tegen Londerzeel .

 

 

 

City Pirates : Jelle De Schoenmaeker , Benton De Maeyer (70’Jason Punt), Musa Kamara ,Bram Maes (65′ Amin Charif) , Mohamed Loukili (85’Amine Tauil), Marouane Ajouaou (46′ Fatih Mokthari), Alex Moreira , Kenneth U

goh , Yerai Politt , Levi Ryckaert , Tibo Aerts

 

Leo

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*