Evenementen

Masterclasses 2020

De PEP! masterclasses is een uniek traject voor jongeren vanaf 16 jaar. Je krijgt gedurende 2 maanden de kans om te proeven van de skills van de toekomst. Elke week geeft een ander bedrijf een interactieve workshop over een nieuw topic omtrent technologie, innovatie en ondernemerschap: je leert de basis van: programmeren met Python, games ontwikkelen, een business idee vormgeven, elektronische muziek maken via live coding met Sonic Pi, en nog veel meer…

Elke workshop bestaat uit 2 delen. Eerst maak je kennis met de nieuwe skills en leer je werken met de tools. Daarna ga je in groepjes aan de slag om met de nieuwe vaardigheden een uitdaging of challenge op te lossen. De reeks masterclasses worden afgesloten met een feestelijk toonmoment (neem hier een kijkje hier voor het verslag van de vorige editie).

 

De masterclasses zijn op maat van iedereen: er is geen voorkennis vereist en er is voldoende variatie in de workshops zodat er voor ieder wat wils in zit! De sessies gaan wekelijks door op woensdag van 14 tot 18u.

 

Algemene info

  • Voor alle jongeren vanaf 16 jaar
  • TSO/BSO/KSO/ASO of niet op school
  • Helemaal gratis, je betaalt enkel een waarborg van €20
  • Elke woensdag van 14u tot 18u
  • Van 30/09/2020 tot 25/11/2020
  • Slotevent op zaterdag 28/11

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*