Evenementen

‘Maandelijks op Maandag’

Op 5 oktober is het terug tijd voor Maandelijks op Maandag te

Filmhuis Klappei
Een avond in het teken van ‘Pak ze aan, de Turnhoutsebaan’ met de documentaire: Why we cycle.
Na de voorstelling volgt een nabespreking met professor en mobiliteitsexpert Dirk Lauwers en Kevin Buytaert, stafmedewerker beweging.net en één van de initiatiefnemers van ‘Pak ze aan, de Turnhoutsebaan’. We spreken onder meer over het burgerinitiatief en de fietstoekomst van Antwerpen. Powerpoet Yves Kibi Puati Nelen praat de avond mooi aan elkaar in samenwerking met de fotografen Mariem Arbi en Yoeri Hostie.
Reserveer via mail: filmhuis@proximus.be
https://www.facebook.com/events/750789742165450

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*