Merksem

Reserven starten met een overwinning

Nationale reserven : Goed begonnen !!

De vorige competitie werd niet helemaal afgewerkt en de huidige leek maar niet te beginnen maar uiteindelijk klonk dan toch het verlossende fluitsignaal . Voor deze eerste wedstrijd kregen we Betekom op bezoek . Onze jongens hadden er duidelijk zin in en gedurende het eerste kwartier speelden de bezoekers ook aardig mee al waren de piraten wel dreigender . Stilaan verhogen we nog meer druk naar voren en Betekom krijgt het lastig . Toch duurt het tot de 35ste minuut voor de eerste goal valt .Alex verstuurt een lange bal naar Loukili die op zijn beurt Yerai vindt die dan weer inlevert bij Boro die niet meer kan missen . 1 – 0 . Dan gaat het plots snel , drie minuten later zorgen Boro en Kenneth er voor dat Loukili kan scoren. 2 – 0 . In de veertigste minuut lopen we uit tot 3 – 0 , Alex vindt Musa en die zijn voorzet wordt binnen gekopt door Boro .Betekom komt tot een poging die door Jelle wordt over getikt .

De tweede helft is onze dominantie nog groter en Jelle beleeft een van zijn rustigste keepersavonden . In de 50ste minuut wordt Loukili alleen voor de doelman afgezonderd , omspeelt hem en schiet dan naast . Dat wordt tien keer pompen . Als er nog twintig minuten te spelen zijn houdt Kenneth zijn mannetje in de zestien goed af en legt terug op Alex die geen genade kent . 4 – 0 . Proficiat aan het hele team . Volgende vrijdag gaan we op bezoek bij Heikant Berlaar .

 

City Pirates : Jelle De Schoenmaeker , Benton De Maeyer , Musa Kamara , Bangali Kromah (60′ Bram Maes ) , Nathan Piedfort , Mohamed Loukili (65′ Marouane Ajouaou ) , Alex Moreira , Kenneth Ugoh ( 75′ Jason Punt ), Yerai Politt , Levi Ryckaert , Boro Misovic ( 60′ Ilias Bachar )

 

Leo

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*