Sociaal

Gezocht: Vrijwilliger ICT workshops

Functieomschrijving

Wil je graag werken met jongeren en is je passie ICT en technologie? Dan is deze functiehelemaal iets voor jou! Met City Pirates werken we samen met Digitale Wolven en willen we kinderen en jongeren onderdompelen in de wondere wereld van ICT en hen zin doen krijgen om hiermee aan de slag te gaan. We willen hen leren creëren ipv consumeren om met hun favoriete tijdsverdrijf op een educatieve manier aan de slag te gaan.

Heb je zin om met jongeren en ICT aan de slag te gaan? Zie je het zitten om te starten als vrijwilliger, met doorgroeimogelijkheden voor tewerkstelling?

 

De technische kennis is minder belangrijk. Deze kunnen wij aanleren. Met kinderen (van kleuters tot 18 jarigen) willen werken en hier de nodige voeling mee hebben is veel belangrijker. Wij bieden een opleiding om onze workshops te kunnen geven.

Ben je nog aan het studeren? Geen probleem, deze vrijwillgersfunctie is de beste leerschool. Misschien kan je ze zelfs opnemen als stage

Vereisten:

  • Graag werken met kinderen
  • Omgaan met stress
  • Creativiteit
  • Orde
  • Sociaal
  • Flexibel
  • Kunnen lesgeven/een mentor voor de kinderen zijn

Digitale Wolven @Dam!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*