Clubleven & Evenementen

Samenstelling Raad van Bestuur verandert

Samenstelling van de Raad van Bestuur verandert

City Pirates is een project van, voor en met de jeugd. Onze Piraten hebben mee de beleidslijnen uitgezet tijdens onze stakeholderdag eind februari. Dit resulteerde in City Pirates 2.0! Een beleidsplan waar we later nog verder over communiceren.

De veranderingen op vlak van de eerste ploeg zijn reeds gecommuniceerd, maar ook op andere vlakken zetten we stappen. Onze Piraten moeten zich niet alleen kunnen herkennen in onze medewerkers, maar ook in onze Raad van Bestuur. We zullen dan ook onze Raad van Bestuur verjongen. De bestaande leden blijven en zullen als coach de jonge Piraten ook bijstaan met raad en daad.

In totaal komen er 5 leden bij in onze Raad van Bestuur:

  • Michiel De Visschere als algemeen directeur
  • Oscar Coppieters als maatschappelijk verantwoordelijke
  • Hafsa Salmi als office manager
  • Yves Kabwe Kazadi als brugfiguur
  • Mohamed Barrie als maatschappelijk verantwoordelijke voor de meisjes/dames

Met Michel Pradolini, Linda Rusbach, Ronny Van Kets, Philip Van Dooren, Rachid Gloub, Rudi Vermeiren, Patrick Lockefeer en Marc Rombouts zetelen er dus vanaf het seizoen 2020-2021 dertien leden in onze Raad van Bestuur.

De uitdagingen voor projecten als City Pirates zijn groot. De maatschappelijke noodzaak groeit, terwijl de economische middelen onder druk komen te staan. Samen zullen we een antwoord dienen te bieden op deze uitdagingen zodat City Pirates duurzaam verder kan groeien.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*