Clubleven & Evenementen

City Pirates 2.0

Het is hier misschien wat rustiger op de website, maar achter de schermen zit City Pirates niet stil.

Corona raakt de voetbal-, en de maatschappelijke wereld hard. We trachten er alles aan te doen om in het kader van de maatregelen beide werkingen zo goed als mogelijk te blijven aanbieden. Voor de maatregelen op vlak van voetbal klik hier: Trainingen worden heropgestart

Een halfjaar terug hielden we ons stakeholderdag: Piraten nemen de toekomst in handen. Meer dan 100 Piraten gaven hun mening over de toekomst van het project tijdens het event in de Arenberg, en via de online bevraging erna. De resultaten zijn we nog steeds aan het omzetten naar een beleidsplan 2020-2025. Verschillende stappen werden reeds gezet. De stap op vlak van de eerste ploeg werd reeds gecommuniceerd: Eerste ploeg – City Pirates 2.0.

Stay tuned voor de volgende stappen!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*