Eerste Ploeg

Welkom Amin en Lucky!

Nu Fall onze andere topscoorder Thomas Van Zantvoor gaat vervoegen bij Hoogstraten, was het hoog tijd om wat versterking in het aanvallend compartiment binnen te halen. Met Amin Kabir en Lucky Omeruo lijkt deze missie nu al geslaagd.

Amin Kabir

Amin is een aanvallende middenvelder met al een mooie lijst van clubs op zijn cv. Hij stond zo onder meer al onder contract bij Berchem Sport, Overijse, Temse en Hamme. Met hem in de ploeg hopen we ons scorend vermogen op te krikken en volgend seizoen een mooie positie te verzilveren.

Lucky Omeruo

Lucky vinden we een rijtje hoger terug. Hij speelt als spits en ook hij heeft een mooi palmares voor amper 24 jaar oud te zijn. Ze speelde hij in al in Nigeria, Malta en bij Leganés B in Spanje. Vorig seizoen belandde hij op Belgische bodem bij Bilzerse Waltwilder.

 

We wensen hen allebei veel succes en welkom bij de Pirates!

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*