Eerste Ploeg

Welkom David & Senad!

We zijn enorm enthousiast om volgende twee transfers aan te kondigen. Ze hebben meteen ook bevestigd dat ze als een blok achter de waarden van City Pirates staan en we zijn dan ook zeer vereerd om ze te mogen verwelkomen!

David Iboma

David is een flankverdediger met Congolese roots. Misschien ken je hem al van zijn verleden bij Antwerp, waar hij als 16 jarige tests aflegde bij Manchester United, of Beerschot AC. Nadat Beerschot failliet ging, trok hij terug naar de Great Old. Hij heeft ook onder contract gestaan bij Patro-Eisden en Hasselt. Hij debuteerde ook enkele jeugdploegen van de Rode Duivels en Congo.Met deze stevige rechterflankverdediger is ons defensie weer stevig aangesterkt.

Senad Karahmet

Ook Senad is een aanwinst voor onze defensie. Hij speelt bij voorkeur op de linksachter. Hij heeft zijn strepen al verdiend in ons land bij KV Mechelen, Cappellen en Heist. Maar ook in het buitenland is hij al actief geweest. Hij stond onder contract bij Ruch Chorzow in Polen en speelde drie seizoen in de Bosnische eerste klasse bij FK Mladost. 

 

We wensen hen alvast enorm veel succes!

Welkom bij de Pirates!

One Comment

  1. Pingback: Eerste ploeg 2020-2021 – Update | De Piraten Gazet

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*