Clubleven & Evenementen

Corona-update

De Nationale Veiligheidsraad heeft de coronamaatregelen een update gegeven. De huidige regels werden verlengd tot 3 mei. Tuincentra en doe-het-zelf-winkels mogen wel terug openen. Bewoners van woonzorgcentra mogen vanaf nu bezoek krijgen, van 1 vastgelegde persoon. Massa-evenementen zoals festivals mogen tot 31 augustus niet doorgaan.

Je kan de volledige uitleg zien via volgende link: update Corona

Voetbalseizoen stopgezet

Zoals gecommuniceerd, heeft Voetbal Vlaanderen beslist om de jeugd- en amateurcompetities stop te zetten. De beslissing betekende ook de promotie voor City Pirates. Lyra-Lierse werd kampioen. Ook Heur Tongeren, dat net als City Pirates op één punt stond van Lyra-Lierse, promoveert mee.

Richtlijnen:

De Coronacrisis valt niet te onderschatten.
Wij vragen met aandrang om alle maatregelen en richtlijnen op te volgen.
Informeer en bescherm elkaar

Informeer elkaar. Hieronder vinden jullie de richtlijnen in verschillende talen.

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*