Ongecategoriseerd

Een helpende (h)Antwerpen

In tijden zoals deze moeten wij Antwerpenaren elkaar een hart onder de riem steken. Schrijf je nu in om hulpbehoevende mensen een handje toe te steken.

Koop voor twee

Naar de winkel gaan is momenteel voor niemand evident. Zeker niet voor mensen die omwille van hun gezondheid beter binnen blijven. Juist daarom zoekt Antwerpen mensen die tijdens hun wekelijkse trip naar de winkel wat extra spulletjes willen meenemen voor deze mensen. Wil je graag je steentje bijdragen? Schrijf je dan in op hun website om hulpbehoevende mensen uit de nood te helpen. Wil je graag op een andere manier helpen? Er zijn voldoende zaken waar je deze mensen al een heel stuk vooruit helpt.

Klusjes klaren

Even snel boodschappen doen, even babbelen over de telefoon of een extra maaltijd klaarmaken. Dit zijn klusjes waar je al een wereld van verschil maakt voor deze mensen. Heb je af en toe even tijd doorheen de dag? En wil je graag helpen waar je kan? Schrijf je dan in, help een mede Antwerpenaar en laat zien dat de Piraten het hart op de juiste plaats hebben.

Of zelf hulp nodig?

Als je zelf de deur niet meer uit mag, schrijf je dan ook in via de link om wat hulp uit je buurt te ontvangen. Zo word je zelf uit de nood geholpen en maak je misschien kennis met nieuwe buurtbewoners. Veel succes!

Klik hier om je in te schrijven.

Antwerpen helpt
Antwerpen Helpt

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*