Clubleven & Evenementen

Gezocht: gloednieuwe scheidsrechters!

Heb jij een hart voor voetbal? En heb je altijd al eens een match vanuit een heel nieuw standpunt willen meemaken? Dan hebben wij nu de ideale manier voor jou gevonden!

De nieuwe Collina?

Wie weet word jij wel de nieuwe Collina. Hij wordt nog altijd beschouwd als de beste scheidsrechter ooit. En niet getreurd, dit betekent niet het einde van jouw voetbalcarrière. De ééndagscursus en het fluiten van matchen zelf is perfect combineerbaar met je eigen matchen. Twijfel dus niet langer en schrijf je snel in!

Kom je in aanmerking?

Het is enorm makkelijk om jezelf in te schrijven. Het enige wat je moet doen is 15 jaar oud zijn. Is dit niet het geval, niet getreurd! Zelfs dan maak je nog kans, mits een beetje extra begeleiding. Je moet aangesloten zijn bij een voetbalploeg. Ben je dus al piraat, super! En tot slot moet je voldoende sportief zijn. Maar dat mag natuurlijk geen probleem zijn!

Wat houdt dit nu allemaal in?

Je krijgt zowel theorie als praktijk lessen om alle kneepjes van het prachtige vak onder de knie te krijgen. En dit allemaal in één dag. Je krijgt dan je diploma en nog aanvullingslessen om je op de hoogte te houden van de laatste nieuwe regels. Als je eenmaal helemaal in orde bent kan je beginnen met matchen te fluiten. En je krijgt er nog voor betaald ook!

 

Begint het al te kriebelen? Neem dan snel een kijkje op de website van Voetbal Vlaanderen en schrijf je alvast in! Scheidsrechters 2014

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*