Vacatures/jobs

Jobzekerheid in onzekere tijden

Zorg Vleminckveld
Zorg Vleminckveld

Ben je nog op zoek naar een interessante job in deze onzekere tijden? Hieronder een overzicht met instanties die nog volop mensen aanwerven en hen een job willen aanbieden.

Solliciteer vanop afstand

VDAB post speciale vacatures op zijn website die zelfs in deze onzeker tijden nog ingevuld moeten worden. De gevarieerde lijst met vacatures is zeker de moeite waard als je momenteel werkloos of zelfs tijdelijk werkloos bent. Lijkt een job in de techniek je wat? Of heb je eerder groene vingers en wil je aan de slag in de landbouw? Neem dan zeker een kijkje op hun website!

Een zorg minder

Ook in de zorg stapelen de vacatures zich op. Wil je graag je steentje bijdragen in de zorgsector? Thuiszorg Vleminckveld organiseert in mei en juni infodagen over hun interne opleidingen. Geen voorkennis nodig!

wat bieden ze jou? Een 10-tal maanden krijg je een intensieve opleidingstraject dat bestaat uit zowel theoretische als praktijkgerichte lessen. Daarna zal je ook stage lopen in de sector. En uiteindelijk krijg je een getuigschrift en word je gekroond tot held van de natie. Dat laatste kunnen we niet beloven, maar omdat het een knelpuntberoep is, zal je wel gegarandeerd aan een job geraken!

Geïnteresseerd? Neem dan zeker een kijkje op hun website?

Stay safe

Zelfs in deze onzekere tijden kan het geen kwaad om naar de toekomst te kijken. Als je je nog goed voelt en je handen beginnen te jeuken, neem dan zeker een kijkje op de websites en wie weet vind je de job van je leven.

Stay safe and stay home (tenzij je natuurlijk werk (gevonden) hebt.))

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*