Merksem

Reserven winnen overtuigend van Lyra-Lierse

Nationale reserven : Tweede helft is bepalend !!

 

Vanavond op het programma , een clash tussen twee subtoppers met hetzelfde aantal punten . Zowel LyraLierse als wijzelf stonden met een heel jong elftal op het veld . Bij het wedstrijdbegin zijn het de bezoekers die de wet dicteren met een goede kans in de vijfde minuut maar Jelle houdt met een voetveeg zijn netten schoon . Wij herstellen stilaan het evenwicht maar verder dan een paar halve kansen komen we niet . Ook Lyra maakt ook niet veel meer klaar tijdens de eerste helft . Ruststand 0 – 0 .

 

Bij het begin van de tweede helft beginnen wij de lakens uit te delen , Lyra moet achteruit maar het duurt tot in de 58ste minuut voordat we op voorsprong komen . Musa zet voor vanop rechts en Kenneth kopt keihard binnen . 1 – 0. Twee minuten later verdubbelen we onze voorsprong Ilias B. bereikt Kenneth in de grote rechthoek , die kraakt zijn schot ,maar Zakaria is goed gevolgd en de 2 – 0 is een feit . We doen er nog eens twee minuten bij en Kenneth zet zich sterk door en het wordt 3 – 0 . Na deze dolle vijf minuten hangt Lyra helemaal in de touwen , ze komen nog nauwelijks tot aan ons doel . Tien minuten voor het einde maken we het helemaal af , Brent zondert Loukili alleen af voor de doelman en de eindcijfers staan op het bord . 4 – 0. Volgende week trekken we naar Sint Niklaas .

 

 

City Pirates : Jelle De Schoenmaeker , Benton De Maeyer , Max Rijsheuvels , Ilias Bachar( 65′ Mohamed Loukili ) ,Yerai Politt ( 55′ Levi Ryckaert ), Brent Mantels ( 85′ Ilias El Moukthari ), Kenneth Ugoh (75′ Jason Punt ), Zakaria Kacem , Imrane Achalhi , Musa Kamara , Bangali Kromah

 

Leo

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*